BATMAN / KOZLUK - İbni Sina Ortaokulu

Kas

İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Fırat GÜNEŞ ile İlçe Salgın Denetim Koordinatörümüz Sayın Servet ATAÇ okulumuzu ziyarete geldiler. Çocuklarımızı bu süreç hakkında bilgilendirerek temizliğin, maskenin ve mesafenin önemini vurguladılar. Çocuklarımız için okulumuza maske yardımında bulundular. Daha sonra öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile görüşerek istişarelerde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Bu anlamlı ziyaretten ötürü kendilerine teşekkür ediyor ve bu zorlu süreçte kendilerine kolaylıklar diliyoruz.

Ekm

Uzun zamandır devam eden pandemi sürecinden dolayı okullarından ayrı kalan öğrencilerimiz 12 Ekim 2020 tarihinden itibaren okullarına kavuştu. Bütün kademelerdeki öğrencilerimiz için sınıflar düzenlendi, okul temizlendi, covid 19 uyarıları yenilendi, programlar hazırlandı ve öğrencilerimiz için her şey mükemmel hale getirildi. Öğrencilerimiz de heyecanla okullarına geldiler. İstiklal Marşımızı gür bir şekilde okudular ve ilk derslerine neşeyle girdiler.

İbni Sina İlkokulu Ortaokulu olarak yüz yüze eğitimin sürecinin idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz için sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz.