BATMAN / KOZLUK - İbni Sina Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı ile başlayan törende şiirler okundu şarkılar söylendi .Tören yapılan yarışmalarla sona erdi.

Nis

Okulumuz 1.sınıf  öğrencilerinden Melek EROL  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İlçe Milli Eğitim Müdürünün koltuğuna oturdu. Milli eğitim Müdürü Mehmet Nezir SEVİM tarafından çiçekle karşılanan Melek EROL  adaletli bir dünya için İyi dilek temennilerinde bulundu .

Nis

İlçe Milli Eğitim müdürürümüz Mehmet Nezir SEVİM VE Şube müdür  Erdal BULUT  15 Nisan 2024 günü okulumuzu ziyaret ederek  2.dönemin 2. yarısına başlama zilini okulda çaldı çeşitli incelemelerde bulundu .Daha sonra okul müdürü Mehmet EKİNCİ  tarafından okulun fiziki durumu ve öğrenciler hakkında brifing verildi.

Şbt

2024 Sporları Betminton dalında Kozluk ilçe 2. Okulumuz öğrencilerinden Ecrin YAMAN oldu. 22.02.2024 perşembe günü yapılan Betminton turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Ecrin yaman ikinci oldu Kendisini sevinçle karşılayan öğrencilerimiz  Ecrin yaman a başarılar diledi.

Şbt

Okulumuzda 06.02.2024  günü depremde hayatını kaybeden anısına saygı duruşu töreni düzenlendi .Deprem  tatbikatı yapıldı , videolar izlendi .deprem hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Şbt

Okulumuzda 16.02 .2024 Cuma günü  veli toplantısı yapıldı .Eğitim öğretrme velilerin katkısı üzerinde duruldu .Öğrenci başarısının artırılması için neler yapılabileceği, öğrenci davranışları  üzerinde duruldu .Toplantı iyi dilek temennileriye son buldu.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası kutlandı .öğrenciler yerli ürünleri kulanmaları konusunda bilgilendirildi.

Kas

10 Kasımda okulumuzda Atatürk ü anma töreni düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkuyla kutlandı.Cumhuriyet koşusunda küçük yaş grubu erkeklerde ve  küçük yaş grubu kızlarda 3. gelen öğrencilerimize kupaları verildi.

Kas

Seminer düneminde veli ziyaretleri yapıldı

May

Okulumuzda  02.05.2023 Salı günü 4.saatte kitap okuma etkinliği yapıldı .Yapılan kitap okuma etkinliğine tüm sınıf seviyelerinden öğrencler katıldı.

Tem

Zeka Oyunlarıbilgi gerektirmeyen, akıl yürütme, hızlı düşünme, yaratıcılık, ipuçlarından yararlanabilme gibi becerileri kullanarak çözülebilen sorulara verilen genel bir isimdir. Zihni açan, aklı çalıştıran, öğrenmeyi kolaylaştıran, çabuk öğrenmeyi sağlayan "Zeka Oyunları" geleceğin eğitim metodudur.

İbni Sina İlk/Ortaokulu olarak çocuklarımızın zihin gelişimlerini hızlandırabilmek ve böylelikle daha kolay öğrenmelerini amaçlıyoruz. Bu nedenle okulumuzda zeka oyunları atölyemizi açtık.

Açılışa Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yunus DEMİR ve Milli Eğitimi Özel Büro Koordinatörü Murat IŞIK teşrif ettiler.

Böyle bir atölyenin kurulmasında emeği geçen Müdürümüz Ayhan BECET'e, Müdür Yardımcılarımız Erdal MALAY'a ve Mehmet BEŞLİ'ye, tedariklerinden dolayı okulumuz sınıf öğretmenlerinden İkram ASLAN'a teşekkür ediyoruz.

Ara

2020 yılı pandemi sürecinde yeni yasaklarla beraber yaşadığımız zorluklar ve bu zorlukların çözümü için ortaokul öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile sosyal medya platformu aracılığı ile toplantı yapıldı.

Toplantıda sorunlar konuşuldu, detaylar incelendi ve çözümü için neler yapılabileceği tartışılarak karar verildi.

Köy Okulu olmanın getirdiği zorlukları yenmek, aşılamaz denilen engelleri aşmak, çocuklarımızı başarıya taşımak, çevremizi daha yaşanılır hale getirmek için var gücüyle çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Kaymakamımız Sayın Eyyüp GÜNGÖR ve Milli Eğitimi Müdürümüz Sayın Ömer TOPRAK, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yunus DEMİR ve Kahveci Köyü Muhtarı Sayın Kazım YAMAN bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuzun fiziki şartlarını incelediler. Öğrencilerimiz ile dersleri ve Covid 19 süreci ile ilgili konuştular. Ardından idareci ve öğretmenlerimiz ile toplantı gerçekleştirdiler. Toplantı sırasında yine gündem Covid 19 ve eğitimdi. Öğretmenlerimiz ile karşılıklı istişarelerde bulunulduktan sonra idarecilerimiz ile yapılacaklar hakkında görüştüler ve ziyaretlerini güzel dilekleriyle ve temennileriyle sonlandırdılar.

Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor ve işlerinde kolaylıklar diliyoruz.

Kas

Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Biriminden İnşaat Mühendisi Şeyda Ekinci ve Özel İdare Müdürü Faruk ABİK okulumuzu ziyaret ettiler. İdarecilerimizle okul sorunları hakkında görüştükten sonra okulumuzu gözlemlediler. Yapılması gerekenler konusunda idarecilerimiz ile istişarelerde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

Kendilerine bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz ve bu zorlu süreçte işlerinde kolaylıklar diliyoruz.